Bayrampaşa Kaymakamlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vakıf başkanımız ve heyetimizden hayırlı olsun ziyareti

Vakıf yönetim kurulu başkanımız sayın Ulvi EROĞLU ve beraberindeki heyet, Bayrampaşa Kaymakamlığı görevine atanan kıymetli hemşerimiz Sayın Abdullah Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, her iki taraf da hem güncel meseleler hem de gelecekteki iş birliği fırsatları hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Devlet Tecrübeleri Paylaşıldı

Ziyaret sırasında Sayın Abdullah Çiftçi, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde üstlendiği görevler sırasında edindiği devlet tecrübelerini heyetimizle paylaştı. Çiftçi, özellikle yerel yönetimler ve kamusal hizmetlerde karşılaşılan zorluklar, bu zorluklarla başa çıkma stratejileri ve toplumla kurulan güçlü bağların önemi üzerinde durdu. Çeşitli illerdeki deneyimlerini aktararak, yönetimdeki başarıların arkasındaki temel etmenlerin dayanışma ve etkin koordinasyon olduğunu vurguladı.

Muş Vakfı’nın Hizmetleri Anlatıldı

Muş Vakfı Başkanı Sayın Ulvi Eroğlu ise vakfın gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Özellikle eğitim hizmetleri ve bursiyerlere sağlanan destekler konusunda detaylı bir sunum yaptı. Vakfın Muş iline ve bölgesine olan katkılarının yanı sıra, bursiyerlerin geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanmasına yönelik çalışmaların önemine değindi. Ayrıca vakıf olarak genç nesillere yatırım yapmanın, eğitimde fırsat eşitliği sağlamanın ve topluma daha iyi hizmet eden bireyler yetiştirmenin Muş Vakfı’nın en temel önceliklerinden biri olduğunu belirtti.

Muş ile Olan Münasebetler

Muş Vakfı’nın, Muş ili ile olan münasebetleri de ziyarette konuşulan diğer önemli konulardandı. Sayın Eroğlu, vakıf olarak Muş’taki hem eğitim hem de sosyal yardımlaşma projelerine katkı sağladıklarını ifade etti. Bu bağlamda, ilde gerçekleştirilen projelere devamlı olarak destek verdiklerini ve Muş halkının ihtiyaçlarını karşılamada öncü rol üstlendiklerini belirtti. Vakıf, özellikle gençlerin eğitimine odaklanarak, Muş’un gelişimine uzun vadede katkı sağlama hedefini sürdürüyor.

Geleceğe Yönelik İş Birliği Olanakları

Ziyaretin sonunda, Muş Vakfı ve Bayrampaşa Kaymakamlığı arasında gelecekte yapılabilecek iş birlikleri konusunda olumlu görüşmeler gerçekleştirildi. Özellikle gençlere yönelik projelerde ortak çalışma fırsatlarının değerlendirilmesi kararlaştırıldı.

Bayrampaşa Kaymakamlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vakıf başkanımız ve heyetimizden hayırlı olsun ziyareti...

• 05.09.2024

Hemşehrilerimizle 1453 Bursu Konuştuk