3. Geleneksel Muş Gecemizi Gerçekleştirdik

Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Geleneksel Büyük Muş Gecesine hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Hemşerilerimizin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları, siyaset, iş dünyası, stk temsilcileri, yerel yöneticiler de katılım gösterdi.

Gecede açılış konuşmasını vakıf yönetim kurulu başkanı Dr. Orhan Sami GÜLTEKİN yaptı. Vakıf başkanı Gültekin, yaptığı konuşmada vakfın faaliyetleri hakkında konukları bilgilendirdi. Muş Vakfı’nın özellikle eğitime yaptığı katkıyı anlatan vakıf başkanı mezun ettikleri binlerce öğrenciden bahsetti. Mezun olan üç öğrenciyi de sahneye davet ederek kendilerine hediye verdi. Muş’a yapılan yatırım ve yardımlardan  da bahseden vakıf başkanımız bu çalışmalarda maddi ve manevi emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özellikle Muş’a yatırım yapan hemşerilerimiz Gıyasettin BİNGÖL, Prof. Dr. Vahit ÖZMEN ve eşi Dr. Nevin ÖZMEN, Hüsamettin MEMİŞ, Sabahattin SADIR, belli bir miktarın üzerinde Muşlu öğrencilere burs veren hemşerilerimiz, Şemsettin  MEMİŞ, Kamuran MEMİŞ,AYKANLAR adına Sami AYKAN, M. Emin BARAN sahneye davet edilip kendilerine teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Toplantıya TBMM Başkanı sayın Binali YILDIRIM tele-konferans ile katılıp Muş’un sorunlarına ve bu sorunların çözüm yollarına değindi. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü ve Büyükelçi Sayın İbrahim KALIN, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı, Mali ve İdari İşler Başkanı,24-25-26.Dönem Bitlis 27.Dönem İstanbul Milletvekili sayın Vedat DEMİRÖZ katılım gösterip, hemşerilerimize hitap ettiler.

Sinevizyon sunumundan sonra söz alan misafirlerin konuşmalarıyla program devam etti. Misafirlere tablolar hediye edildi. Programa Muşlu sanatçıların müzikleriyle devam edildi.

Bayrampaşa Kaymakamlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vakıf başkanımız ve heyetimizden hayırlı olsun ziyareti...

• 05.09.2024

Hemşehrilerimizle 1453 Bursu Konuştuk