2023 Yılı Mali Genel Kurulumuz Yapıldı

Mali Genel Kurul

Genel kurul toplantısı, Vakfın kurucularından Kazım BAŞAK’ın konuşmasıyla başladı. Kazım BAŞAK, kürsüye en yaşlı üye sıfatıyla çıktığını oysa vakfı kurduklarında genç bir insan olduğunu, vakıf hizmetlerinin her geçen gün daha da artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yönetim kuruluna teşekkür ederek toplantıyı açtı.

Genel kurul toplantısını yönetmek üzere; Divan Başkanlığına Talha APAK, Kâtipliğe Bünyamin YILDIRIM, Üyeliğe Ersin KARAKAŞ oy birliğiyle seçildiler.

Divan Başkanı Talha APAK genel kurul toplantısını başlatarak; Vakfın kurucuları ile Vakfa hizmetlerde bulunmuş kişilerden ahirete irtihal edenlere Fatiha okunmasını talep etti ve bilahare toplantıya devam edildi.

1-2023 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Şener Evgin DÜZENER tarafından okundu ve müzakere edildi.

2-2023 yılına ait Denetim Kurulu Raporu, Denetim Kurulu Üyesi Serdar ALKIŞ tarafından okundu ve Genel Kurul Üyeleri tarafından müzakere edildi.

3-Bilanço ile 2023 yılına ilişkin Gelir/ Gider Tablosu Vakfın mali müşaviri Hüsamettin APAK tarafından okundu ve Genel Kurul Üyeleri tarafından müzakere edildi. 2024 yılına ilişkin Bütçe Tasarısı ve Çalışma Programı, Genel Kurula sunuldu.

Yeni üyelerin Genel Kurula üyelik başvurularının da görüşüldüğü ve üyeliklerinin kabul edildiği genel kurul toplantısı Vakıf başkanı Ulvi EROĞLU'nun vakfın kurucularından vefat edenlere Allah’tan rahmet hayatta olanlara da sağlık sıhhat dilekleri ayrıca genel kurulun da hayırlara vesile olması temennisiyle sona erdi.



Son Eklenenler

Muş Valimiz Sayın Avni Çakır’dan Vakfımıza ziyaret

Sayın valimizin ziyareti samimi bir havada gerçekleşti....

  • 04.06.2024

Heyetimiz Sultanbeyli'de

Bazı Temaslarda Bulunmak Üzere Hemşerilerimizle Sultanbeyli'de Buluştuk....

  • 21.04.2024