2022 Olağan Genel Kurulu Yapıldı

12 Mart 2023 tarihinde yapılan Olağan Genel kurulumuz,vakıf kurucu başkanımız M.Zihni KALSIN’nın konuşmasıyla başladı.

Görevi bırakacak olan Orhan Sami GÜLTEKİN’e ve yönetim kurulu heyetine teşekkür etti.Vakfın ve vakıf binasının her geçen gün daha da çok hizmetler etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Sonra söz alan Orhan Sami GÜLTEKİN 10 yıllık başkanlığı döneminde öğrenci seçerken kriterler dışında hiçbir şeyi ölçü almadıklarını,bursu hakkeden öğrenciye vermek amacıyla azami gayret gösterdiklerini,yönetim kurulu olarak var güçleriyle memleketimiz Muş için ellerinden geleni yaptıklarını Muş Ovasının sulanması ihalesinin de bitmesinden memnun olduklarını,ayrıca teknik ve hayvancılık lisesinin de kurulması gerektiğini,Muş’un turizm sahasında da hareketlenmesinin önemli olduğunu dile getirerek sözlerini bitirdi.

Genel kurul toplantısını yönetmek üzere; Divan Başkanlığına Talha APAK, Kâtipliğe Burhan KAŞTAN, Üyeliğe Şakir ÖZKAN oy birliğiyle seçildi.

2022 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Serhat KALSIN tarafından okundu ve bilahare müzakere edildi.

2022 yılına ait Denetim Kurulu Raporu, Denetim Kurulu Üyesi Serdar ALKIŞ tarafından okundu.Denetim kurulu raporu ile ilgili konuşan divan başkanı Talha APAK;vakıf gelirlerinin %85 oranında amaca yönelik giderlere(öğrenci burslarına) harcandığını %15 oranında da idari giderlere(vakıf binası,personel vs giderlere) harcandığını ifade etti.

Yeni yönetim ve Denetim kurullarının seçimi yapıldı.

YÖNETİM KURULU  
1- ADNAN KANITOĞLU
2- Prof.Dr.BEHÇET AL
3- CÜNEYT AYKAN
4- KAMURAN MEMİŞ
5- MEHMET ŞAH DURSUN
6- MEHMET ŞİRİN UYANIK
7- MUSTAFA NECATİ IŞIK
8- NECİP SEVER
9- NURETTİN BULUT
10- OKTAY ÇUBUKÇUOĞLU
11- RAMAZAN KARACA
12- SERHAT KALSIN
13- ŞENER DÜZENER
14- TEKİN AKAYDIN
15- ULVİ EROĞLU
DENETİM KURULU
1-      SERDAR ALKIŞ
2-      TÜLAY ÖZYALÇIN
3-      LEYLA AKIN
YEDEK
       1-AYHAN SÖNMEZ
        2-OSMAN ÇELİK
        3-YÜCEL HAN

Şeklinde oluştu.

2022 yılı Bilanço ile 2022 yılına ilişkin Gelir/ Gider Tablosu,2023 yılına ilişkin Bütçe Tasarısı ve Çalışma Programı Hüsamettin APAK tarafından okundu ve bilahare Genel Kurul Üyeleri tarafından müzakere edildi.



Son Eklenenler

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet YILMAZ İle

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Kıymetli Cevdet YILMAZ Beyefendi,davetimize teşrifleriyle bizleri onurlandırdılar....

  • 26.09.2024

Bayrampaşa Kaymakamlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vakıf başkanımız ve heyetimizden hayırlı olsun ziyareti...

  • 05.09.2024

Hemşehrilerimizle 1453 Bursu Konuştuk

2023-2024 yükseköğretim burs programı hakkında hemşerilerimizi bilgilendirmek için hemşerilerimizle bir araya geldik....

  • 23.11.2023