2017 Yılı Mali Genel Kurulu Yapıldı

2017 yılı mali genel kurulumuzu vakfımızın İstanbul Vefa’ki genel merkezinde gerçekleştirdik.Genel kurulun açılışını Nimetullah Demir Hoca’nın okuduğu aşr-ı şerif ile yaptık.

Genel Kurulun açılış konuşmasını vakıf yönetim kurulu başkanı Dr Orhan Sami GÜLTEKİN Yaptı. Konuşmasında öğrencilere verilen eğitim desteği bursuna özellikle değinen vakıf başkanı bu yıl burs sayısının 700’e yaklaştığını bunun memnuniyet verici olduğunu ama yeterli olmadığını dile getirdi. Amaçlarının bu rakamı 1000’e çıkarmak olduğunu söyledi. Bununla beraber ramazan ve kurban bayramlarında Muş’ta ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmanın da önemli bir hizmet olduğunu bu hizmetlerin de devamlı hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Divan teşkiline geçildi. Yapılan oylamada oybirliği ile divan başkanlığına Avukat Nevin YURTMAN,üyeliğe Ramazan Çamlıca, Katip üyeliğe ise Bedis Akaydın seçildi.

2017 yılı Faaliyet raporunu Genel Sekreter Şemsettin Memiş okudu.

Denetleme kurulu raporunu Denetim Kurulu üyesi Hakan Yaşar okudu.

2017 yılı Bilanço gelir-gider tabloları vakıf mali müşaviri Hüsamettin Apak tarafından sunuldu. Genel kurul üyeleri tarafından sorulan soruları ise vakıf saymanı Ulvi Eroğlu cevap verdi.

Vakfımıza maddi-manevi desteği olan hemşerilerimizin genel kurula üyelikleri teklif edildi.Genel kurula yeni üye alımları yapıldı.Toplantının dilek-temenniler kısmında genel kurul üyelerine söz verildi.



Son Eklenenler

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet YILMAZ İle

Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Kıymetli Cevdet YILMAZ Beyefendi,davetimize teşrifleriyle bizleri onurlandırdılar....

  • 26.09.2024

Bayrampaşa Kaymakamlığına Hayırlı Olsun Ziyareti

Vakıf başkanımız ve heyetimizden hayırlı olsun ziyareti...

  • 05.09.2024

Hemşehrilerimizle 1453 Bursu Konuştuk

2023-2024 yükseköğretim burs programı hakkında hemşerilerimizi bilgilendirmek için hemşerilerimizle bir araya geldik....

  • 23.11.2023